۲۹ دی ۱۴۰۴، ۹:۳۲

وزیر دادگستری متولی پرداخت تفاضل دیه الهه حسین‌نژاد شد

وزیر دادگستری متولی پرداخت تفاضل دیه الهه حسین‌نژاد شد

سخنگوی قوه قضاییه گفت: وزیر دادگستری متولی پرداخت تفاضل دیه «الهه حسین‌نژاد» است.

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه مسئولیت پرداخت مبلغ تفاضل دیه پرونده قتل الهه حسین‌نژاد را وزیر دادگستری بر عهده گرفته است، گفت: پیگیر پرداخت و فرآیند اداری آن از مرجع مربوط خواهیم بود.

الهه حسین‌نژاد شهروند ۲۴ ساله ساکن اسلامشهر بود که در ۴ خرداد ۱۴۰۴، پس از خروج از محل کارش ناپدید شد. تحقیقات پلیس بلافاصله برای این پرونده آغاز و صبح ۱۵ خرداد ۱۴۰۴، دادستانی تهران خبر از پیدا شدن جسد الهه در بیابان‌های اطراف تهران و دستگیر شدن قاتل داد.

مدتی بعد رأی دادگاه کیفری یک تهران مبنی بر قصاص نفس قاتل حسین نژاد با مستندات و شواهد کافی توسط دیوان عالی کشور تأیید شد اما به دلیل تفاضل دیه این موضوع با تاخیر در اجرای حکم همراه بوده است.

کد خبر 6724057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ۰۹:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
      104 5
      قانون‌های ضدزن اصلاح کنید
    • علی ۰۹:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
      64 2
      قرآن کریم می فرماید :النفس بالنفس، العین بالعین، السن باالسن، والجروح بالجروح.... نگفته چون خانم است تفاضل دیه بدهد. قرآن حکمش صریح و بدون تفسیر است. مگر جایی که ابهام باشد. در اینجا که صریح و روشن است. اعدام کنید این ملعون وقیح را.... زنده ماندنش حرام کردن نعمت های خداست.
    • ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
      78 2
      بابا این قانون ضدزن تفاضل دیه چیه آخه. لغوش کنید. طرف عزیزشو از دست میده تازه باید یه پولی هم به قاتلش بده؟؟؟؟
    • ۱۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
      25 0
      چون یه آشغال از زندگی محو میشه اعدام میشه یه قاتل پولم باید بدن؟
    • ۱۲:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
      38 0
      این قانون ضد انسانی نصف بودن دیه زن رو حذف کنین